Aanwezigheid

Geef de aanwezigheid door van jezelf of een medespeler. Zie snel hoeveel spelers er aanwezig zijn bij de komende activiteiten. Niet genoeg spelers voor de volgende wedstrijd? Meld gastspelers aan!

Zie snel hoeveel spelers er aanwezig zijn

In de kalender zie je direct hoeveel spelers er aanwezig zijn bij de komende activiteiten. Heb jij je aanwezigheid nog niet doorgegeven? Dan kan dat ook gelijk bij elke wedstrijd, training of teamuitje.

Aanwezigheid van spelers bij wedstrijden, trainingen en teamuitjes in de kalender

Geef de aanwezigheid door van jezelf of een medespeler

Bij elke activiteit zie je welke spelers zich hebben aangemeld, afgemeld of welke spelers hun aanwezigheid nog moeten doorgeven. Je ziet hoe lang geleden een speler zijn of haar aanwezigheid heeft doorgegeven en of de speler is aan- of afgemeld door een ander teamlid.

Aanwezigheid van spelers bij de wedstrijd

Meld gastspelers aan

Op papier genoeg spelers, maar in de praktijk kom je er nog wel eens een paar tekort. Alle teams hebben een groepje van familie, vrienden of kennissen die wel eens invallen. Meld die gastspeler aan en de rest van het team weet dat er genoeg spelers aanwezig zijn bij de volgende wedstrijd of training. Wel zo prettig!

Gastspeler aanmelden

Features

Teams

Bij About Next Match draait het om jouw sportteams. Van voetbal tot hockey, van kortbal tot basketbal. Voor spelers, coaches en trainers.

Meer info

Kalender

Zie welke wedstrijden, trainingen en teamuitjes er ingepland zijn, geef je aanwezigheid door en zie direct of er genoeg spelers aanwezig zijn.

Meer info

Aanwezigheid

Geef de aanwezigheid door van jezelf of een medespeler. Niet genoeg spelers voor de volgende wedstrijd? Meld gastspelers aan!

Meer info

Uitslagen

Bekijk de uitslagen van de afgelopen wedstrijden. Lees wedstrijdverslagen en zie welke spelers er gescoord hebben in welke minuut.

Meer info

Statistieken

Welke spelers behoren tot de harde kern van het team? Bij de statistieken zie je wie er het meest aanwezig waren bij de activiteiten.

Meer info

Word lid. Join the club!

Binnen 5 minuten heb jij je team aangemaakt, de komende activiteiten gepland en je teamleden uitgenodigd om zich aan te melden voor de volgende wedstrijd 💪