Contact

Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder. Heb je een idee voor een nieuwe feature, verbetering of uitbreiding? Laat het dan vooral weten! Ik waardeer alle input. Ik bouw de app tenslotte voor jouw, niet voor mezelf. Ook als er iets niet goed werkt of misschien zelfs stuk gaat hoor ik het graag.

E-mail mark@aboutnextmatch.nl

Veelgestelde vragen

Blijft de app gratis te gebruiken?

Zeker! Ik vind het belangrijk dat de app voor iedereen toegankelijk is. Ook voor leden die niet de middelen hebben om een lidmaatschap af te sluiten of die er simpelweg geen geld aan willen uitgeven. De app is gratis te gebruiken met advertenties. Wil je geen advertenties, dan kan je binnenkort een Premium of Pro lidmaatschap afsluiten.

Hoe wordt er omgegaan met mijn gegevens?

Alsof het mijn eigen gegevens zijn. Jouw gegevens zijn bij About Next Match in goede handen. Je gegevens zullen niet gedeeld of verkocht worden aan externe partijen. Dat zou ik zelf ook niet willen. Ze worden gebruikt voor het leveren van een optimale gebruikerservaring en het tonen van relevante advertenties. Lees het privacybeleid (2 min)

Wat zijn de plannen voor de toekomst?

Het doel van About Next Match is om één app te bieden voor het organiseren van al jouw sportteams. Je eigen voetbalteam, het korfbalteam van je partner, het basketbalteam van je zoon en het hockeyteam van je dochter. Wat daarvoor nodig is hangt deels af van de wensen van de leden. Ik laat mij graag van feedback voorzien!

Staat jouw vraag er niet bij? E-mail mark@aboutnextmatch.nl

About Next Match

Vestigingsadres
Zuidoever 8
2371JD, Roelofarendsveen
Contactpersoon
Mark Beekman
mark@aboutnextmatch.nl
Rekeningnummer
About Next Match
NL36 INGB 0008 4602 94
Eenmanszaak
KvK-nummer: 87700212
Btw-ID: NL004460849B53