Kalender

Zie welke wedstrijden, trainingen en teamuitjes er ingepland zijn. Op welke dag en tijd de volgende activiteit is en hoe laat je moet verzamelen. Geef door of je aanwezig bent en zie direct of er genoeg spelers aanwezig zijn.

Plan wedstrijden, trainingen en teamuitjes

Op de kalender van je team zie je welke activiteiten er ingepland zijn. Plan wedstrijden, trainingen en teamuitjes. Mis je een activiteit? Voeg hem toe! Elke speler, coach of trainer kan activiteiten toevoegen, wijzigen, afgelasten en verwijderen.

Team kalender met wedstrijden, trainingen en teamuitjes

Activiteit details

Bij elke wedstrijd, training of teamuitje kan je berichten achterlaten, de aanwezigheid van de spelers bekijken en extra informatie vinden. Berichten zijn handig om snel door te geven dat je later bent of waarom je afwezig bent. Bij de aanwezigheid zie je niet alleen hoeveel spelers er aan- of afwezig zijn, maar ook wie. Zoals gastspelers.

Team kalender wedstrijd met berichten en aanwezigheid

Activiteiten afgelasten

Het gebeurd wel eens dat een wedstrijd, training of teamuitje niet door kan gaan. Wel zo handig als alle teamleden op de hoogte zijn! Gaat een activiteit niet door? Dan kan je hem afgelasten. Je teamleden worden op de hoogte gebracht in de app en via de mail.

Afgelastte wedstrijd

Features

Teams

Bij About Next Match draait het om jouw sportteams. Van voetbal tot hockey, van kortbal tot basketbal. Voor spelers, coaches en trainers.

Meer info

Kalender

Zie welke wedstrijden, trainingen en teamuitjes er ingepland zijn, geef je aanwezigheid door en zie direct of er genoeg spelers aanwezig zijn.

Meer info

Aanwezigheid

Geef de aanwezigheid door van jezelf of een medespeler. Niet genoeg spelers voor de volgende wedstrijd? Meld gastspelers aan!

Meer info

Uitslagen

Bekijk de uitslagen van de afgelopen wedstrijden. Lees wedstrijdverslagen en zie welke spelers er gescoord hebben in welke minuut.

Meer info

Statistieken

Welke spelers behoren tot de harde kern van het team? Bij de statistieken zie je wie er het meest aanwezig waren bij de activiteiten.

Meer info

Word lid. Join the club!

Binnen 5 minuten heb jij je team aangemaakt, de komende activiteiten gepland en je teamleden uitgenodigd om zich aan te melden voor de volgende wedstrijd 💪