Teams

Bij About Next Match draait het om jouw sportteams. Eén web app voor het up-to-date blijven van jouw voetbalteam, het hockeyteam van je partner, het basketbalteam van je zoon en het korfbalteam van je dochter.

Eén app voor al jouw teams

Elke sportbond heeft zijn eigen website of app voor het managen van je team. Voor voetballers is er voetbal.nl en voor hockeyers is er hockey.nl. Het doel van About Next Match is één app te bieden voor al jouw sportteams. Van selectieteams tot amateursteams. Van teams die spelen voor de sportbonden tot teams die een eigen competitie of onderling partijtje spelen.

About Next Match teams

Populairste teamsporten

De features van de app zijn gericht op de populairste teamsporten. Speel jij een andere teamsport zoals tennis, padel of trefbal? Ook dan kan de app heel handig zijn!

 1. Voetbal
 2. Hockey
 3. Volleybal
 4. Korfbal
 5. Basketbal
 6. Handbal
 7. Honkbal
 8. Softbal
 9. Waterpolo
 10. Rugby
 11. American Football
 12. Cricket

Binnen 5 min aan de slag!

Een team aanmaken is gratis én gemakkelijk. Word lid en maak jouw team aan. Plan activiteiten via de kalender en deel de teamlink met je teamleden via WhatsApp. Je teamleden openen de teamlink en maken gratis een account aan. Ze accepteren de uitnodiging en kunnen direct hun aanwezigheid doorgeven bij de volgende wedstrijd of training!

Word lid
Nodig je teamleden uit via de teamlink of stuur een uitnodiging per e-mail

Teamleden

Spelers

Zonder spelers geen wedstrijden en trainingen. Spelers tellen mee voor de aanwezigheid en moeten zich aan- of afmelden.

Coaches

Coaches tellen niet mee voor de aanwezigheid, maar kunnen wel de aanwezigheid van spelers doorgeven en wijzigen.

Trainers

Trainers hebben dezelfde rechten als coaches. Tellen niet mee voor de aanwezigheid, maar kunnen deze wel doorgeven en wijzigen.

Ouders Binnenkort

De rol van ouder is handig bij jeugdteams. De ouder kan de aanwezigheid doorgeven van zijn of haar zoon of dochter.

Deze teams gingen jou voor

Sporting Leiden H8

 • 21 teamleden
 • 5 gastspelers
 • 47 activiteiten
 • 719 aan-/afmeldingen

Lid sinds 18 september 2021

VBC Zandhoven B

 • 9 teamleden
 • 0 gastspelers
 • 12 activiteiten
 • 104 aan-/afmeldingen

Lid sinds 5 december 2022

Features

Teams

Bij About Next Match draait het om jouw sportteams. Van voetbal tot hockey, van kortbal tot basketbal. Voor spelers, coaches en trainers.

Meer info

Kalender

Zie welke wedstrijden, trainingen en teamuitjes er ingepland zijn, geef je aanwezigheid door en zie direct of er genoeg spelers aanwezig zijn.

Meer info

Aanwezigheid

Geef de aanwezigheid door van jezelf of een medespeler. Niet genoeg spelers voor de volgende wedstrijd? Meld gastspelers aan!

Meer info

Uitslagen

Bekijk de uitslagen van de afgelopen wedstrijden. Lees wedstrijdverslagen en zie welke spelers er gescoord hebben in welke minuut.

Meer info

Statistieken

Welke spelers behoren tot de harde kern van het team? Bij de statistieken zie je wie er het meest aanwezig waren bij de activiteiten.

Meer info

Word lid. Join the club!

Binnen 5 minuten heb jij je team aangemaakt, de komende activiteiten gepland en je teamleden uitgenodigd om zich aan te melden voor de volgende wedstrijd 💪