Binnenkort

Uitslagen

Bekijk de uitslagen van de afgelopen competitie-, beker- en oefenwedstrijden. Lees per wedstrijd het wedstrijdverslag geschreven door een teamlid en zie welke spelers er gescoord hebben in welke minuut.

Uitslagen bekijken

In het overzicht zie je de afgelopen wedstrijden en uitslagen. Groen bij winst, blauw bij gelijkspel en rood bij een verlies. Zie ook direct welke spelers er gescoord hebben en daarmee stijgen in de topscorerslijst!

Uitslagen van wedstrijden

Features

Teams

Bij About Next Match draait het om jouw sportteams. Van voetbal tot hockey, van kortbal tot basketbal. Voor spelers, coaches en trainers.

Meer info

Kalender

Zie welke wedstrijden, trainingen en teamuitjes er ingepland zijn, geef je aanwezigheid door en zie direct of er genoeg spelers aanwezig zijn.

Meer info

Aanwezigheid

Geef de aanwezigheid door van jezelf of een medespeler. Niet genoeg spelers voor de volgende wedstrijd? Meld gastspelers aan!

Meer info

Uitslagen Binnenkort

Bekijk de uitslagen van de afgelopen wedstrijden. Lees wedstrijdverslagen en zie welke spelers er gescoord hebben in welke minuut.

Meer info

Statistieken

Welke spelers behoren tot de harde kern van het team? Bij de statistieken zie je wie er het meest aanwezig waren bij de activiteiten.

Meer info

Word lid. Join the club!

De app is en blijft gratis! Binnen 5 minuten heb jij je team aangemaakt, de komende activiteiten gepland en je teamleden uitgenodigd om zich aan te melden voor de volgende wedstrijd!