De e-mails zijn vernieuwd! Beter zo? Ik vind ze nogal saai… 😅

Zelf ben ik fan van mooi opgemaakte e-mails, maar er zijn ook mensen die graag de pure tekstversie van een e-mail willen lezen. Bij deze biedt de app nu beide!

Zelf word ik blij van mooi opgemaakte e-mails, net als mooi vormgegeven websites en apps. Maar er zijn ook mensen die niet zitten te wachten op al die ‘toeters en bellen’ en graag de pure tekstversie van een e-mail willen lezen. Dit is een voorkeur die je kan opgeven bij de meeste mailprogramma’s. Om die reden heb ik alle opgemaakte e-mails nu ook voorzien van een tekstversie. Wel zo toegankelijk.

Ook maken alle e-mails nu in de basis gebruik van dezelfde opmaak. Verbeter ik de opmaak van de ene e-mail, dan verbeter ik ook direct de opmaak van alle andere e-mails. Zo tonen de nieuwe e-mails geen dubbele titels meer in je Inbox, maar de titel en direct een stukje tekst. Wel zo prettig en uitnodigend!

Ben jij blij dat er nu ook tekstversies van de e-mails beschikbaar zijn? Of ben je net als mij fan van de opgemaakte e-mails? Laat het mij weten door contact op te nemen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.