Aanwezigheid doorgeven via WhatsApp. Herkenbaar? Dat kan handiger!

“Ik ben erbij”, “Nice!”, “Ik ook!”, “Ik moet werken”, “Ik ben geblesseerd…”, “Ik ben later!”, “Ben je sowieso wel eens op tijd 😂”, “Ik ben er ook bij 💪”

Herkenbaar? Hoeveel spelers hebben zich nu aangemeld? Drie? Vier? Waarschijnlijk ga je nu de berichtjes teruglezen en tellen. Geeft niks, bij heel veel sportteams gaat het zo. In de WhatsApp groep wordt doorgegeven of ze er wel of niet bij zijn. Handig is het niet. Zeker niet als er andere berichtjes tussendoor komen. Of wanneer je een team hebt van 20 spelers. En dan denk je dat je genoeg spelers hebt… En dan sta je toch weer met een speler te weinig op het veld. Aaii…

Maakt jouw team ook gebruik van WhatsApp of Telegram om door te geven of ze er wel of niet bij zijn? En zijn jullie zo nu en dan het overzicht kwijt? Word lid van About Next Match. Gratis!

Houd per wedstrijd, training of teamuitje bij welke spelers er aan- en afwezig zijn. Zie direct in de kalender of er genoeg spelers zijn en bekijk bij de activiteit welke spelers zich hebben aan- of afgemeld. Ben je later? Of kan je niet? Laat een berichtje achter om je team op de hoogte te brengen over hoe laat je er denkt te zijn of waarom je niet kan.

Heb je vandaag gespeeld? Dan ontvang je morgenochtend de ‘About Next Match’-mail met daarin de volgende wedstrijd. Zie direct of jij je aanwezigheid hebt doorgegeven en hoeveel spelers er aanwezig zijn. Niet genoeg spelers voor de volgende wedstrijd? Meld één of meerdere gastspelers aan! Zo weet de rest van het team dat er genoeg spelers op het veld verschijnen!

Nog niet overtuigd van mijn verhaal? Word lid en probeer de app gerust uit. Binnen een paar minuten kunnen je teamleden zich aan- of afmelden voor de volgende wedstrijd of training! 💪

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.