Hoera, een eigen bedrijf! Ik heb mij ingeschreven bij de KVK 🎉

Vanaf nu is About Next Match niet meer alleen een leuk hobbyproject, maar een écht bedrijf, officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Dit is overigens niet de eerste keer dat ik mij heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het verleden heb ik zo'n 5 jaar een eenmanszaak gehad genaamd Flitsend Webdesign. Bij Flitsend kon je terecht voor het laten ontwerpen en bouwen van een website. Na 5 jaar heb ik de handdoek in de ring gegooid. Niet omdat het slecht ging, het ging eigenlijk best wel goed. Voor het mooie had ik teveel werk wat mij aan het denken heeft gezet. Ga ik een volgende stap maken en personeel in dienst nemen of niet? Die stap vond ik toen te groot. Ik heb een passie voor mijn vak, maar alle administratieve rompslomp eromheen dat hoeft van mij niet zo. Personeel aannemen zou er alleen maar voor zorgen dat er meer rompslomp bij kwam kijken. Tegelijkertijd miste ik uitdaging. De projecten die ik als ZZP-er binnenhaalde waren leuk, maar echt grote klussen gingen naar de grote bureaus. Tijd voor een switch! Ik ben in dienst gegaan om samen met collega's aan grotere projecten te werken. Daar heb ik veel geleerd en die kennis kan ik nu mooi inzetten bij het ontwerpen en ontwikkelen van About Next Match.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.