Te weinig spelers? Meld vanaf nu gastspelers aan voor activiteiten!

In de amateursport gebeurd het regelmatig dat er spelers afwezig zijn. Prima, maar het is wel fijn om te weten of er genoeg spelers aanwezig zijn. Meld gastspelers aan!

Heeft jouw team op papier meer dan genoeg spelers maar komen jullie zo nu en dan toch spelers tekort bij de wedstrijden of trainingen? Jullie zijn niet de enige. Het gebeurd maar al te vaak dat spelers afwezig zijn vanwege werk, studie, ziekte, blessures of omdat ze lekker op vakantie zijn. Elk team heeft op zo'n moment een selectie van gastspelers die wel eens in kunnen vallen. Top natuurlijk, maar wel zo handig dat de rest van het team weet dat er invallers geregeld zijn Γ©n er genoeg spelers op het veld verschijnen.

Vanaf nu is het mogelijk om gastspelers aan te melden! Gastspelers kunnen bij elke wedstrijd of training aangemeld worden, maar in de basis tellen ze niet mee voor de aanwezigheid van de overige activiteiten. Meld je een gastspeler aan, dan telt hij uiteraard wel mee! Heb je een gastspeler die vaker meespeelt? De app onthoudt de eerder toegevoegde gastspelers zodat die vaste invaller vaker kan aanmelden!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.