Inspiratie opdoen en netwerken bij de Nationale Sport Vakbeurs 💪

Woensdag 15 november 2023 was de Nationale Sport Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem. Als tech startup in de sport branche mocht ik die dag natuurlijk niet missen!

Eerder dit jaar stond de app van About Next Match nog met een mooie advertentie in het online magazine van de Nationale Sport Vakbeurs. Een magazine dat ze uitgeven in aanloop naar de vakbeurs. Naar aanleiding van de advertentie was ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de vakbeurs, als bezoeker of eventueel met een eigen stand. Na wat wikken en wegen besloten dat ik dit jaar eerst als bezoeker de sfeer van de Nationale Sport vakbeurs wilde proeven.

Ik ging met een open vizier richting de beurs. Enerzijds om te netwerken bij de tientallen stands met leveranciers van producten en diensten in de sport branche. Anderzijds om mij te laten inspireren tijdens de vele presentaties/workshops die gedurende de dag gegeven werden. En ik kijk terug op een leuke en inspirerende dag!

Ondanks dat ik geen eigen stand had wilde ik natuurlijk wel wat reclame maken voor de app. Gekleed in mijn 'About Next Match'-trui en met tig visitekaartjes op zak heb ik kennisgemaakt met heel veel inspirerende mensen. Wat ik vooral heel leuk vond was, dat de ene leverancier een samenwerking in de toekomst juist heel interessant leek wat leidde tot spontane brainstorms met leuke toepassingen! Maar er waren ook leveranciers bij die About Next Match juist weer eerder als een bedreiging zagen en die gesprekken liepen al snel vast haha. Ondanks dat ik juist wel mogelijkheden zag. We gaan zien wat de toekomst brengt.

Naast het netwerken wilde ik mij ook vooral laten inspireren. Laten inspireren tijdens de verschillende presentaties en workshops, maar ook qua aankleding van de stands. Wellicht dat die stand er volgend jaar wel komt. Hierboven de meest inspirerende sessie met olympisch kampioen boksen Nouchka Fontijn. Een mooi verhaal over de pieken en dalen in haar topsportcarrière. Ook moest we zelf nog een potje boksen (zie foto 2). Al met al een geslaagde dag. Tot volgend jaar!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.