Na een aantal maanden radiostilte zit ook mijn winterstop erop! 😅

Na een verlenging van mijn winterstop en met de lente voor de deur, ga ik de komende tijd weer lekker aan de slag met About Next Match!

Kan je dan weer regelmatig een update verwachten via sociale media of via het blog? Helaas, dan moet ik je teleurstellen… Het kost nogal veel tijd en die kostbare tijd ga ik investeren in de realisatie van de meest gevraagde ‘feature’. Weet jij welke dat is? Laat het weten in de reacties via Instagram, Facebook of LinkedIn!

Zoals je wellicht weet werk ik in mijn vrije tijd aan About Next Match. Overdag werk ik ‘gewoon voor de baas’. Sinds eind vorig jaar ben ik gestart als developer bij NU.nl. Vandaar onder andere de verlengde winterstop. Fijne dag!

Mark Beekman komt het team van NU.nl versterken als Full Stack developer

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.