TIP: Voeg de web app toe aan het ‘Beginscherm’ van je smartphone!

About Next Match is een web app, geschikt voor alle platformen (iOS en Android) en apparaten (van smartphones tot laptops). Zet hem gemakkelijk tussen je andere apps!

Wist je dat je elke willekeurige website als 'app' kunt toevoegen aan het 'Beginscherm' van je smartphone? Op die manier hoef je niet continu de website te bezoeken, maar start je hem net zo gemakkelijk op als een app uit de App Store. Dit is mogelijk bij een iPhone en een Android telefoon. Wel zo handig!

Ik hoor je denken: "Waarom is er geen app in de app stores?". Het ontwikkelen en up-to-date houden van 3 apps (web, iOS en Android) kost veel tijd en ik moet het hebben van mijn avonduren. Met mijn ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en web applicaties is dit voor mij op dit moment de eerste en meest logische keuze. Als de basis voor de app gelegd is, sluit ik apps voor iOS en Android zeker niet uit. Maar voor nu ligt de focus op de web app. Fijne dag!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.