Statistieken

Bij de statistieken van je team zie je welke spelers horen bij de harde kern van het team en het meest aanwezig waren bij de wedstrijden en trainingen. Ook zie je wie er aan kop gaan in de topscorerslijst!

Statistieken aanwezigheid

Welke spelers behoren tot de harde kern van het team? Binnen de statistieken zie je welke spelers er het meest aanwezig waren bij de activiteiten. Bepalen welke spelers er wissel moeten bij de volgende wedstrijd? Wellicht kunnen de statistieken je helpen.

Team statistieken aanwezigheid

Topscorers bijhouden

Bij het doorgeven van de uitslagen kan je ook gelijk doorgeven welke spelers er gescoord hebben. Weet jij de meeste punten te scoren en de top van de topscorerslijst te bereiken?

Team statistieken aanwezigheid

Features

Teams

Bij About Next Match draait het om jouw sportteams. Van voetbal tot hockey, van kortbal tot basketbal. Voor spelers, coaches en trainers.

Meer info

Kalender

Zie welke wedstrijden, trainingen en teamuitjes er ingepland zijn, geef je aanwezigheid door en zie direct of er genoeg spelers aanwezig zijn.

Meer info

Aanwezigheid

Geef de aanwezigheid door van jezelf of een medespeler. Niet genoeg spelers voor de volgende wedstrijd? Meld gastspelers aan!

Meer info

Uitslagen

Bekijk de uitslagen van de afgelopen wedstrijden. Lees wedstrijdverslagen en zie welke spelers er gescoord hebben in welke minuut.

Meer info

Statistieken

Welke spelers behoren tot de harde kern van het team? Bij de statistieken zie je wie er het meest aanwezig waren bij de activiteiten.

Meer info

Word lid. Join the club!

Binnen 5 minuten heb jij je team aangemaakt, de komende activiteiten gepland en je teamleden uitgenodigd om zich aan te melden voor de volgende wedstrijd 💪