Bij deze wil ik de kampioenen én leden van EHC G2 feliciteren! 🏆

Het G-team van EHC uit Hoensbroek is afgelopen zaterdag 6 mei kampioen geworden in de 3e Klasse G-voetbal. Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

Het team maakt al een aantal maanden met veel plezier gebruik van de app van About Next Match. Robin — de trainer van het team — schrijft:

“Ik ben trainer van een gehandicapten voetbalteam, dus ik zal een aantal zaken zoals aanwezigheid zelf moeten kunnen bijhouden in de app, omdat niet alle spelers met een telefoon overweg kunnen. Het merendeel van de groep maakt gebruik van de app om hun aanwezigheid door te geven. Voor de rest beheer ik dat via de gastspeler-functionaliteit. Het is fijn om te zien wie aanwezig is bij trainingen en wedstrijden. De app wordt goed gebruikt!”.

Ook geeft Robin aan dat hij het fijn vindt om betrokken te zijn bij het ontwikkelproces van de app en is blij met de feature om activiteiten aan te passen. Het team kijkt uit naar de feature om vervoer te plannen bij uitwedstrijden.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.