Nieuw: Doelpunten doorgeven! ⚽️ Testperiode gestart voor veldvoetbal.

Speelt jouw team veldvoetbal? Dan is het nu mogelijk om doelpunten door te geven bij de uitslagen! Zowel bij nieuwe uitslagen als eerder doorgegeven uitslagen.

De komende weken is er een testperiode voor het doorgeven van doelpunten. Deze testperiode is in eerste instantie voor teams die veldvoetbal spelen. Speelt jouw team veldvoetbal? Maak dan vanaf nu gebruik van deze nieuwe feature. Heb je feedback? Laat het weten via een e-mail of stuur een privébericht via Instagram of Facebook.

Het doorgeven van uitslagen en doelpunten is één van de complexere features die de app krijgt. Omdat de app van About Next Match gericht is op heel veel verschillende teamsporten, moet er rekening gehouden worden met het aantal periodes, het type doelpunt en of de sport gebruik maakt van sets. Bij veldvoetbal speel je twee helften, bij veldhockey speel je vier kwarten en bij honkbal speel je negen innings. Bij korfbal is elk doelpunt een punt, maar bij basketbal heb je tweepunters en driepunters en bij rugby heb je onder andere een 'try', wat vijf punten oplevert. Daarnaast is het zo dat bij veel teamsporten de einduitslag het aantal gescoorde doelpunten is, maar er zijn ook sporten zoals volleybal waarbij je 25 doelpunten moet scoren om een set te winnen. Elke set levert een punt op voor de einduitslag.

Om die redenen wordt de feature voor het doorgeven van uitslagen en doelpunten de komende weken steeds iets uitgebreider en gefaseerd uitgerold voor meer teamsporten. Houd de sociale media in de gaten om als eerste te weten wanneer deze feature beschikbaar is voor jouw team!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.