Mijn ideale dag: Rustig ontwaken, zwemmen en ravotten, BBQ-en & naborrelen 🌅

Oké, ik ga niet mijn hele privéleven online gooien, dan had ik wel vlogger geworden. Daar is mijn buurman Don de Jong veel beter in. Hierbij een kijkje in mijn leven.

Om een beeld te krijgen van mij — de man achter de app van About Next Match — schrijf ik een aantal blogs met achtergrondinformatie over mij als sporter, als ontwerper en ontwikkelaar van apps, over mij persoonlijk en mijn passie voor About Next Match.

Ik ben een geboren en getogen Leidenaar. Geboren in 1986. Inmiddels woon ik alweer zo'n vijf jaar in het nabijgelegen dorp Roelofarendsveen. Ook wel 'De Veen' genoemd in de volksmond. Daar woon ik samen met mijn vrouw, twee kinderen en de hond. Het fijne van De Veen vind ik de gemoedelijke sfeer. Waar mensen elkaar op straat nog begroeten zonder een boze of verbijsterende blik terug te krijgen van: "Ken ik jou?".

Die gemoedelijke sfeer heb je ook op campings en dat is precies waar ik zomers veel te vinden ben. Jaren geleden hebben mijn vrouw en ik een stacaravan gekocht op een watersportcamping aan de Kaag. Sommige noemen het een vakantiewoning, maar in de praktijk is het vooral een werkkamp. Je bent er eigenlijk altijd bezig: Klusjes in en om de caravan, de tuin onderhouden, activiteiten organiseren, activiteiten bijwonen. En dat actief bezig zijn vind ik heerlijk. Juist omdat ik doordeweeks veel stil zit, achter de computer, voor werk, of om aan de app van About Next Match te werken terwijl mijn vrouw lekker zit te Netflixen.

Hoe mijn ideale dag eruit ziet? Een heerlijke zomerse dag op de camping. Wakker worden met een kop koffie in de tuin terwijl de camping langzaam ontwaakt. Op de achtergrond het gefluit van de vogels en een "Goedemorgen" van de ene buurman naar de andere buurman. Overdag lekker zwemmen en ravotten met de kinderen. Begin van de avond BBQ-en en op ons gemakkie de kinderen naar bed brengen. Tegen zonsondergang een rondje wandelen met de hond, om vervolgens het haardje buiten aan te steken en met mijn vrouw (en vaak een spontane voorbijganger) nog lekker na te borrelen met wat deep house muziek op de achtergrond.

Als je dit nu leest en denkt: "Wat een leven!". Dit is hoe mijn ideale dag eruit ziet. Dit is niet hoe het in de praktijk gaat haha. Soms wel, vaak niet. Zoals ik al schreef: ik heb twee kinderen. Rustig ontwaken zit er vaak niet in. En dat naborrelen schiet er ook nog wel eens bij in, omdat we doodop zijn van de hele dag politieagent spelen en daardoor naast onze kinderen in slaap vallen. En als het mijn vrouw en mij lukt om wakker te blijven, dan liggen we uitgeteld op de loungebank en kijken we elkaar aan van: "Wil jij opstaan om wat lekkers te pakken?". Moe, maar voldaan zullen we maar zeggen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.