Nieuw: Bekijk wie de meeste punten heeft gescoord in de topscorerslijst πŸ₯‡

Vorige week al de primeur via sociale media, maar vandaag ook via het blog. Bekijk vanaf nu welke spelers er strijden om de eerste plekken in de topscorerslijst.

Hebben je team en jij afgelopen wedstrijden de uitslagen en doelpuntenmakers bijgehouden? Dan zie je nu binnen de Statistieken van je team de topscorerslijst. Naast het aantal punten dat je gescoord hebt zie je ook het aantal wedstrijden dat je gespeeld hebt. Hebben jij en je teamgenoot evenveel punten gescoord, maar heb jij een wedstrijd minder gespeeld? Dan sta jij uiteraard met een hoger doelsaldo hoger op de topscorerslijst.

Waar wacht je nog op? Bekijk jullie topscorerslijst of start met het registreren van doelpunten bij het doorgeven van uitslagen! Is het voor jouw sport nog niet mogelijk om doelpunten te registreren? Nog even geduld. Houd de sociale media in de gaten!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.