Nieuwe features: Activiteiten afgelasten en wijzigen! 🤗

Heeft de tegenstander afgebeld? Te weinig spelers om te trainen? Moet het teamuitje verzet worden vanwege het weer? Je kan nu activiteiten afgelasten en wijzigen!

Vanaf vandaag kan je activiteiten toevoegen, wijzigen, afgelasten én verwijderen. Het toevoegen van wedstrijden, trainingen en teamuitjes kon al, maar had je per ongeluk de verkeerde tijd ingevuld? Aaii, dan moest je de activiteit verwijderen en opnieuw toevoegen. Gelukkig is het niet veel voorgekomen en was het daarom geen feature die hoog op het lijstje stond. Maar ideaal is anders… Ik weet er alles van haha. Goed nieuws dus! Je kan vanaf nu een foutje gemakkelijk herstellen of een activiteit verzetten door de datum en tijd aan te passen. Wel zo gebruiksvriendelijk!

Een andere nieuwe feature is het afgelasten van activiteiten (ook wel aflassen of aflasten genoemd in de volksmond). Oftewel: Je team laten weten dat een activiteit niet doorgaat. Er zijn genoeg redenen waarom een activiteit afgelast kan worden: De wedstrijd kan niet doorgaan omdat de tegenstander niet genoeg spelers kan opstellen, de training kan niet doorgaan omdat er te weinig animo is óf het teamuitje moet verzet worden omdat kamperen met onweer niet heel verstandig is. Geef bij het afgelasten de reden op en de app stelt je team op de hoogte dat de activiteit niet doorgaat. Kon je er sowieso niet bij zijn? Dan scheelt dat weer voor je aanwezigheid in de statistieken. Afgelastte activiteiten tellen uiteraard niet mee.

Heb jij ooit een activiteit moeten verwijderen omdat je een foutje had gemaakt of omdat hij was afgelast? Dan heb ik jou vast heel blij gemaakt met deze twee nieuwe features. Maak jij mij ook blij? Geef dan wat liefde ❤️ aan de Instagram post of doe een duimpje omhoog 👍 bij de Facebook en LinkedIn posts. Dankjewel!

PS Dacht jij na het lezen van mijn vorige blog: ”Hij zou toch aan de slag gaan met het doorgeven van uitslagen?” Dat klopt, maar dit stond al in de steigers en ik hou niet van half werk. Nu ga ik écht aan de slag met uitslagen! Fijne dag!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.