De komende weken ga ik aan de slag met: uitslagen doorgeven!

Mijn verlof is vandaag officieel ingegaan! De komende vier weken ga ik met focus aan de slag met: Uitslagen kunnen doorgeven! Maar er komt meer…

Eind 2021 heb ik besloten om mijn vorige app Vierde Helft nieuw leven in te blazen. Vierde Helft was gericht op voetbalteams, maar met About Next Match richt ik mij op veel meer soorten sportteams, waaronder: rugbyteams, honkbalteams en waterpoloteams. Omdat de code van de vorige app nogal verouderd was ben ik begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe. In een eerder blog was te lezen dat het opnieuw bouwen van de app in de avonduren niet heel vlot gaat. Om die reden heb ik nu vier weken verlof om met focus aan de slag te gaan en meters te maken! Eén van de populaire features van Vierde Helft was: het doorgeven van uitslagen. En mijn doel is om deze feature binnenkort te lanceren in About Next Match!

Maar er komt meer… Kunnen zien of je gewonnen hebt is leuk, maar het is nóg leuker als je ook kan zien welke spelers (of gastspelers) er gescoord hebben. Geef je de uitslag door? Dan kan je ook gelijk doorgeven welke spelers er gescoord hebben. Met die informatie ga ik de statistieken van het team uitbreiden met nog een andere populaire feature: de topscorerslijst!

Kortom: Over een aantal weken kunnen jullie uitslagen doorgeven van competitiewedstrijden, bekerwedstrijden en oefenwedstrijden. Bij de uitslagen kunnen jullie doorgeven welke spelers er gescoord hebben en kunnen jullie met elkaar strijden om die felbegeerde plekken bovenaan de topscorerslijst. Welke spelers uit jouw team strijden sowieso om die top 3? Tag hem of haar onder onze posts op Instagram, Facebook of LinkedIn.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.