Een sneak peek van de nieuwe website! πŸ‘€

Er wordt gewerkt aan een nieuwe website. De nieuwe website heeft straks meerdere pagina's en is daardoor beter vindbaar. Wel zo leuk als de app gevonden wordt!

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe website. De huidige bestaat uit één marketingpagina en is alweer wat verouderd. De nieuwe website bestaat straks uit meerdere pagina’s en is daardoor beter vindbaar in de zoekresultaten. Zonde natuurlijk als je met veel passie een app voor sportteams maakt, maar hij niet goed gevonden wordt.

Het doel is om de website eind dit jaar te lanceren. Daarna ga ik mij weer focussen op het uitbreiden en optimaliseren van de app. Heb jij al uitbreidingen voor de app gespot in de screenshots? Welke heeft jouw voorkeur? Het doorgeven van uitslagen van wedstrijden? Verjaardagen in de kalender? Wedstrijden en trainingen afgelasten? Of ben jij meer van alle informatie overzichtelijk bij elkaar in een persoonlijk dashboard?

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.