Nog vijf weken en dan gaat het toch echt gebeuren! Zin in! ๐Ÿ˜‡

Over 5 weken is het maandag 6 maart 2023. Voor de meeste mensen een gewone maandag, maar voor mij een maandag waar ik enorm naar uitkijk!

De kinderen moeten naar school en mijn partner moet werken. Als ze het huis hebben verlaten kan het feest beginnen: Dan begint mijn maand verlof om met focus aan de app te werken!

Eerder schreef ik al dat het ontwikkelen van de app langzamer gaat dan ik zou willen en het toevoegen van nieuwe features al snel een paar weken in beslag neemt. Niet gek, want ik moet het hebben van de avonduren. Ik vergelijk het vaak met het bouwen van een huis. Dat doe je ook niet in een week. Ook niet in een maand. Maar in een week zou je het huis wel kunnen voorzien van een leuke uitbreiding zoals een keuken of een badkamer. Tenminsteโ€ฆ Als je met een beetje focus aan de slag kan! Want als je een keuken moet maken in de avonduren, dan gaan er waarschijnlijk ook weken overheen. Net als bij die nieuwe features voor de app.

Elke avond als je aan de slag gaat denk je: โ€œWaar was ik ook alweer gebleven? Waar ligt mijn gereedschap?โ€. En als je eenmaal op dreef bent, dan is het alweer tijd om te stoppen. Niet heel effectief. En precies om die reden zei ik maandenlang tegen mijn partner: โ€œIk zou wel eens een maand vrij willen! Een maand met focus werken aan de app!โ€œ. En na een aantal maanden sparen en wat wikken en wegen hebben we besloten dat ik het ga doen: een maand onbetaald verlof om met focus aan de app te werken!

Een vraag die ik nu regelmatig krijg is: โ€œDenk je dat de app klaar is na je verlof?โ€. En het antwoord daarop is: โ€œNee, zeker niet!โ€. Als ik mijn lijst aan ideeรซn wil waarmaken heb ik nog wel even nodig haha, maar รฉรฉn ding tegelijk. Ik verwacht wel dat er na mijn verlof een goede basis is gelegd om meer teams enthousiast te maken om lid te worden. Misschien veranderen de plannen nog, maar het idee is nu om het toevoegen en bekijken van uitslagen en wedstrijdverslagen op te pakken! Behoefte aan iets anders? Laat het mij vooral weten! Als het binnen mijn visie voor de app valt pak ik het wellicht eerder op.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.