De nieuwe website van About Next Match staat live! πŸŽ‰

Als klap op de vuurpijl, voor het einde van het jaar, kan ik met trots mededelen dat de nieuwe website sinds vandaag live staat. Fijne feestdagen!

Waarom een nieuwe website? Nou, de oude website bestond uit slechts één marketingpagina. Prima voor de lancering van de app vorig jaar, maar niet voldoende om potentiële nieuwe leden en teams een goed beeld te geven van de mogelijkheden van About Next Match.

Wat is er nieuw? Elke feature van de app heeft nu zijn eigen pagina met meer informatie over de mogelijkheden. Zo zie je bij Teams op welke populaire teamsporten de app zich richt en welke rollen je kunt hebben binnen een team, zoals een speler, coach, trainer of ouder. En bij Kalender zie je welke activiteiten je kunt plannen, zoals wedstrijden, trainingen en teamuitjes, en welke informatie je bij een activiteit kunt vinden, zoals berichten en de aanwezigheid. Maar er zijn ook pagina's ingericht voor meer algemene informatie, zoals: de contactgegevens, informatie over About Next Match, de voorwaarden, het privacybeleid, het cookiebeleid en vergeet natuurlijk het blog niet.

Mis je nog een pagina? Of wordt de informatie niet goed weergegeven? Laat het mij weten door contact op te nemen. Namens About Next Match alvast een hele fijne feestdagen en de beste wensen voor 2023.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.