Whoop whoop πŸ₯³ About Next Match 1 jaar! Lees de 5 hoogtepunten πŸš€

Het is feest! About Next Match is jarig en staat vandaag officieel 1 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In dit blog de 5 hoogtepunten van afgelopen jaar!


1. De β€˜About Next Match’ mail βœ¨βœ‰οΈβœ¨

Sinds dit jaar ontvangen leden de β€˜About Next Match’ mail. Een e-mail die veelgestelde vragen beantwoord zoals: "Tegen wie spelen we volgende wedstrijd? Uit of thuis? Hoe laat? Hoe laat verzamelen? Hebben we genoeg spelers?". Vragen die ik zo vaak van mijn teamleden kreeg, dat ik er een app voor heb gemaakt. Vandaag een wedstrijd gespeeld? Ontspan! Geniet van de β€˜derde helft’. Morgenochtend ontvang je de e-mail over op de volgende wedstrijd.

Komend jaar worden de app en de mail uitgebreid met nog meer relevante antwoorden op veelgestelde vragen. Hebben jij en je teamleden vragen die de app nog niet beantwoord? Laat het mij vooral weten!

De 'About Next Match' mail

2. Nieuwe website (en blog) live πŸš€

Afgelopen jaar ging de nieuwe website live! De vorige website bestond uit één pagina met beperkte informatie over de app. De nieuwe website licht de belangrijkste features waaronder de kalender en de aanwezigheid bij activiteiten nu uitgebreid uit. Ook is de website voorzien van een blog waar ik regelmatig nieuwe blogs post.

Op de hoogte blijven? Abonneer je op de RSS feed of volg About Next Match via Instagram, Facebook of LinkedIn.

Nieuwe website live

3. Uitslagen en topscorerslijst πŸ₯‡πŸ₯ˆπŸ₯‰

De app heeft er een nieuw tabblad bijgekregen genaamd β€˜Uitslagen’. Na het spelen van een wedstrijd kan je daar de uitslag doorgeven. Je kan ervoor kiezen om alleen de uitslag door te geven, maar je kan ook direct de doelpunten en doelpuntenmakers registreren.

Het tabblad β€˜Statistieken’ was er al, maar is uitgebreid met: de topscorerslijst! Voor veel teams kwam die feature halverwege het seizoen en was daardoor niet heel waardevol meer. Maar staat het nieuwe seizoen voor de deur? Registreer die doelpunten en strijd mee om die felbegeerde top 3 in de topscorerslijst!

De topscorerslijst

4. Nationale Sport Vakbeurs πŸ“–

Heb jij hem al gelezen? De e-magazine van de Nationale Sport Vakbeurs? Dan heb je vast de vermelding van de app van About Next Match voorbij zien komen? Nog niet gezien? Zeker even doen! Op woensdag 15 november is de 12e editie van de beurs in Evenementenhal Gorinchem. Zie ik je daar?

About Next Match in e-magazine Nationale Sport Vakbeurs

5. Start je nieuwe seizoen! πŸ‘Œ

Net een week live maar minstens net zo waardevol: Een nieuw seizoen starten! We zijn een jaar verder en een aantal teams die al wat langer gebruik maken van de app wilde graag een nieuw seizoen kunnen starten. Das logisch! Stel vanaf nu de startdatum van het nieuwe seizoen in via je teaminstellingen en bekijk de uitslagen en statistieken vanaf dat moment. Een schone lei voor het nieuwe seizoen. Heel veel succes!

Nieuw seizoen

Een aantal mooie hoogtepunten waar ik trots op terugkijk. Soms denk ik wel eens: "De ontwikkeling van de app mag wel wat sneller", maar met de beperkte tijd die ik eraan kan besteden heb ik toch redelijk veel voor elkaar gekregen al zeg ik het zelf. En voor komend jaar staan er ook weer een aantal nieuwe features op de planning! Wordt vervolgd... Volg About Next Match via sociale media.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over uitbreidingen en optimalisaties aan de app en de uitdagingen waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer? Volg About Next Match.