Adverteren

Heb jij een product of dienst voor sporters? Misschien ben jij dan die partner die ik zoek voor komend jaar.

Doelgroep

De doelgroep van About Next Match zijn de spelers, coaches en trainers van sportteams. De app is gericht op de populairste teamsporten van Nederland, waaronder: voetbal, hockey, volleybal, korfbal, basketbal, handbal, honkbal, softbal, waterpolo, rugby, American football en cricket. Maar ook andere sportteams kunnen zich aanmelden.

Advertenties

De app toont advertenties aan de leden die een gratis lidmaatschap hebben. De advertenties worden weergegeven tussen de verschillende content secties van de app. Op mobiel tonen we een advertentie van 4:3 en op grotere schermen veranderen we de beeldverhouding naar 2:1. De advertenties linken direct naar jouw website, zonder tussenkomst van een affiliate platform.

Voorbeelden van advertenties in de About Next Match app

Partner

About Next Match zit nog in de opstartfase dus het bereik is nog niet zo groot, maar groeiende. Het liefst zoek ik een partner waarvan het aanbod daadwerkelijk meerwaarde biedt voor de sportteams, zoals een webshop met sportartikelen of een partij die teamuitjes faciliteert. Heb jij een product of dienst die meerwaarde biedt, dan bespreek ik graag de mogelijkheden.

E-mail mark@aboutnextmatch.nl